Weer terug naar het oude tariefsysteem

Het tarief systeem is weer terug naar het oude tariefsysteem en bevat veel codes (450). Alles wordt apart in rekening gebracht. Dit betekent dat veel zaken zoals o.a. onderlagen, verdoving, pinnen en cofferdam door de tandarts apart gedeclareerd zullen worden.

Hierdoor lijkt het dat de prijs van een vulling lager is. Er wordt alleen gewerkt met witte vullingen.
U krijgt meestal direct een nieuwe afspraak en 2 dagen voor die afspraak ontvangt u een sms als uw mobiele nummer bekend is.
Indien U een afspraak niet nakomt, zal per 5 minuten € 11 in rekening worden gebracht.

De prijs van een kroon heb ik ongeveer € 100 goedkoper gemaakt, zodat u sneller zal kiezen voor een kroon. Ik kan ook nog een kroon via de zelfde tandtechnieker in Thailand laten maken en dan is die nog goedkoper.

Een kroon beschermt het element beter, maakt het element sterker en gaat zeer veel jaren mee. Een kroon is vele malen beter dan een grote meervlaksvulling. Een vulling moet regelmatig worden vervangen. Gaat de vulling lekken voordat hij is vervangen, dan is er vaak ook nog een zenuwbehandeling nodig. Dat is een dure behandeling en die is vaak niet pijnloos.

Uw nota ontvangt u van Fa-med B.V.

De verwerking van onze nota’s hebben wij overgedragen aan Fa-med B.V. Dit bedrijf is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s.

Fa-med stuurt eerst de rekening naar uw verzekering. Wat niet vergoed wordt, wordt bij u in rekening gebracht.

Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Een tijdige betaling voorkomt verhoging van uw nota. Heeft u vragen over uw nota of bent u niet in staat uw nota tijdig te betalen? Dan kunt u terecht op de website www.notavanfamed.nl.

U kunt ook contact opnemen met Fa-med via telefoonnummer 0900 0885 (€ 0,15 per minuut). Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Een nieuw origineel van uw nota kunt u opvragen via telefoonnummer 0900 0882 (€ 1,30 per gesprek).