Het tariefsysteem is overal in Nederland gelijk

Het tarief systeem bevat veel codes (450). Alles wordt apart in rekening gebracht.

Ik werk alleen met witte vullingen.
U krijgt meestal direct een nieuwe afspraak en 2 dagen voor die afspraak ontvangt u een sms als uw mobiele nummer bekend is.
Indien U een afspraak niet nakomt, zal per 5 minuten € 11 in rekening worden gebracht.

De prijs van een kroon heb ik ongeveer € 100 goedkoper gemaakt, zodat u sneller zal kiezen voor een kroon. Ik kan ook nog een kroon via de zelfde tandtechnieker in Thailand laten maken en dan is die nog goedkoper, maar dan duurt het een week langer.

Een kroon beschermt het element beter, maakt het element sterker en gaat zeer veel jaren mee. Een kroon is vele malen beter dan een grote meervlaksvulling. Een vulling moet regelmatig worden vervangen. Gaat de vulling lekken voordat hij is vervangen, dan is er vaak ook nog een zenuwbehandeling nodig. Dat is een dure behandeling en die is vaak niet pijnloos.

Uw nota ontvangt u van Infomedics.

De verwerking van onze nota’s hebben wij overgedragen aan Infomedics. Dit bedrijf heeft Fa-med overgenomen en is gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s.

Infomedics stuurt eerst de rekening naar uw verzekering. Wat niet vergoed wordt, wordt bij u in rekening gebracht.

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Een tijdige betaling voorkomt verhoging van uw nota. Heeft u vragen over uw nota of bent u niet in staat uw nota tijdig te betalen? Dan kunt u terecht op de website “infomedics.nl/”

U kunt ook contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 . Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur.